vrajitoaremersultrenurilorPe lista credulilor care dau bani la vrăjitoare a apărut în ultima vreme o nouă categorie de români. Din disperare, tot mai mulţi dintre compatrioţii care călătoresc constant cu trenurile CFR-ului apelează la serviciile vrăjitoarele, în speranţa că vor afla măcar cu aproximaţie la ce ore vin şi pleacă trenurile din gară.

„Mersul trenurilor nu este o ştiinţă exactă”, avertizează însă un director CFR. „Ca să fac o comparaţie, cu mersul trenurilor este ca la cutremure, poţi afla când ajunge un tren în gară doar cu câteva secunde înainte, când auzi locomotiva şuierând. Şi nici asta nu e întodeauna sigur, că se mai întâmplă să se strice locomotiva fix înainte să intre în gară.”

Directorul CFR le transmite românilor că vrăjitoarele care pretind că le spun cu exactitate ora la care vine trenul în gară nu urmăresc altceva decât să le ia banii. „N-a fost în stare Nostradamus să prevadă mersul trenurilor CFR, nu poate să facă asta nici cel mai performant calculator de la NASA, deci cu atât mai puţin poate o vrăjitoare. Românii trebuie să accepte că mersul trenurilor este şi va rămâne o nebuloasă.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 28.03.2013 14:20 Monden

National Cinematografic