sms_sdministrator_plata_intretinere_apriliePotrivit Institutului Naţional de Statistică, cea mai îndrăgită farsă a românilor rămâne SMS-ul trimis administratorului, cu textul "Azi plătesc întreţinerea".

"E amuzant, de fiecare dată crede că chiar o să vin să plătesc. Asta deşi eu nu plătesc niciodată şi i-am mai făcut figura asta de câteva ori", declară mândru Decebal Popescu, unul din românii care şi-au păcălit azi administratorul.

Angajaţii INS susţin că sondajele arată că peste 6 milioane de români şi-au păcălit administratorul într-un mod similar.

"În general trimit SMS că vin să plătească, sau că achită restanţele, sau că sunt pregătiţi să contribuie la izolaţia blocului. După ce trimit SMS-ul, românii fie închid telefonul, fie îl mai duc cu vorba pe administrator, uneori chiar şi câteva zile", precizează purtătorul de cuvânt al Institutului Naţional de Statistică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 01.04.2013 20:19 Monden

National Cinematografic