ramona_gabor_dubaiVeşti bune pentru români! Plecată de mai multe luni în Dubai, Ramona Gabor a dat de înţeles că nu se va întoarce degrabă în România. Închipuita vedetă spune că îi merge foarte bine financiar în Dubai şi că doar o eventuală legalizare a prostituţiei şi o creştere a nivelului de trai al românilor o pot determina să revină în ţară.

„Arabii sunt mult mai deschişi la minte şi la portofele, nici nu se compară cu românii”, spune Ramona. „Ca să nu mai vorbesc de condiţiile de la locul de muncă, numai în hoteluri de 5 stele prestez. Te simţi respectată ca femeie când bărbatul te duce la un hotel de lux, nu într-o garsonieră din Berceni, cum mi se întâmpla cât am stat în Bucureşti.”

Ramona Gabor nu i-a uitat însă pe români, cărora le-a oferit şi un sfat preţios. „Mă doare inima când văd că în ţara mea există atât de mulţi oameni cărora le întârzie salariile cu lunile. Este însă şi vina lor, nu înţeleg de ce românii nu cer banii înainte, aşa cum fac eu. Deşi e cea mai veche mentalitate din lume, românii încă nu o îmbrăţişează. Şi e păcat.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 03.04.2013 10:16 Monden

National Cinematografic