viorel_lis_spam_pompe_funebreFostul primar al Capitalei, Viorel Lis, e surprins că zi de zi primeşte un număr impresionat de E-mailuri nedorite de la societăţi de pompe funebre. Lis susţine că acest lucru se întâmplă de ceva timp, însă nu poate să-şi dea seama care ar fi cauza.

"Zi de zi şterg câte 50-60 de mesaje din astea. Publicitate la coroane, înmormântări non-stop, cruci. M-am abonat la un site de imobiliare, mă interesa să închiriez un apartament, acum primesc numai spam cu locuri de veci", declară enervat Viorel Lis.

Viorel Lis susţine că e posibil ca cineva să-i fi înscris adresa de mail pe site-uri de pompe funebre, dar e puţin probabil să fie doar asta.

"E ceva necurat la mijloc, prea sunt multe. Am dat search în Google la companii de taxi, că voiam să instalez aplicaţia aia pe mobil şi îmi apar numai rezultate cu dricuri şi cortegii mortuare. O fi vreun virus, ceva", a mai declarat Viorel Lis.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 05.04.2013 17:42 Monden

National Cinematografic