tigaia_pagina_5Decizie radicală luată de un tabloid românesc. Acesta va înlocui fata dezbrăcată de la pagina cinci cu prezentări de tigăi astfel încât să satisfacă poftele cele mai perverse ale românilor.

“Era şi timpul, nimeni nu se mai uită la femei goale în ziua de azi”, a declarat redactorul şef al publicaţiei. “Degeaba pui ţâţe, ţâţe sunt peste tot, practic nu e vedetă în România care să nu şi le fi arătat de cel puţin 3-4 ori. Dacă vrei să aţâţi un român, pui o tigaie cu un sistem revoluţionar care permite intrarea aerului şi gătirea fără ulei. Faci mâncăruri delicioase în doar câteva minute şi ai mai multă energie”.

Ca şi în cazul fetelor, pozele sunt trimise de cititori ai tabloidului, care îşi pozează tigaia în cele mai provocatoare situaţii: în chiuvetă peste alte vase, pe aragaz, fierbinte, în dulap, alături de alte tigăi, puţin nespălate sau chiar lovite.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Saturday, 06.04.2013 10:54 Monden

National Cinematografic