scoalaaltfel_sexSăptămâna “Şcoala altfel” s-a încheiat vineri, mii de elevi din întreaga ţară răsuflând uşuraţi că, de luni, se vor întoarce în unităţile de învăţământ. Potrivit acestora, săptămâna destinată, printre altele, vizitării obiectivelor culturale a fost o dezamăgire totală: toaletele muzeelor sunt înguste, incomode şi frecventate de prea multă lume, făcând sexul mai degrabă o corvoadă.

“Acum într-adevăr apreciem şcoala mai mult”, declară Robert Acrişor, pentru a treia oară elev în clasa a 9-a A. “Eu şi colegii mei nu mai fuseserăm niciodată într-un muzeu, habar nu aveam că WC-urile sunt atât de mici. Abia încăpeam înăuntru cu colega de la B, trebuia să stăm contorsionaţi ca să facem sex iar cameramanul trebuia să ne filmeze pe sub uşă, nici vorbă să încapă cu noi în cabină. Promitem că o să chiulim mai puţin de la liceu, acum că ne-am dat seama ce condiţii minunate ne oferă în comparaţie cu alte instituţii.”

“La şcoală suntem doar noi şi profesorii”, completează colega lui Robert. “Ei au toaleta lor, unde fac sex, fumează sau trag pe nas, şi noi avem toaleta noastră pentru aceleaşi activităţi. Nu ne intersectăm niciodată. Aici, la muzeu, eram la comun şi ne era cam jenă: şi nouă faţă de ei, şi lor faţă de noi.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 06.04.2013 15:39 Monden

National Cinematografic