Mihai-TraistariuUnda de şoc a cutremurului care a zguduit lumea mondenă încă mai face ravagii chiar şi în această dimineaţă când oameni sau chiar jurnalişti de cancan îşi adună forţele şi îşi ling rănile în urma cataclismului. Ieri seara, pe Facebook, cunoscutul solist de muzică uşoară a dat vestea bombă, iar lumea este încă în stare de şoc.

"M-am săturat să fiu la mâna ei, vreau şi eu să decid în relaţia asta", şi-a explicat Trăistaru decizia. "Practic, dacă îmi permiteţi acest joc de cuvinte, am pus piciorul în prag", a povestit solistul. Deja, toate televiziunile din România se bat pentru exclusivitatea acestui divorţ: "Mi-aş da şi o mână să ştiu că suntem noi singurii care o să avem asta", a declarat Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Singur Acasă" de la ProTV.

Prietenii şi apropiaţii artistului au anunţat că vor pune mână de la mână să-l ajute să treacă prin aceste momente grele ale vieţii. "Nici nu ştiu ce să zic, poate ajunge şi el cu o fată de treabă, o moldoveacă, ălea ştiu să gătească bine. În definitiv şi în ultimă instanţă şi sexul cu femei poate fi o soluţie", a declarat Cătălin Botezatu, un heterosexual din Bucureşti.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 14.05.2013 09:34 Monden

National Cinematografic