banciu_clarkson_jignirePentru a răzbuna afirmaţiile lipsite de bun simţ făcute de jurnalistul englez Jeremy Clarkson, România l-a trimis pe Radu Banciu în Marea Britanie să-l găsească şi să-l jignească, oriunde s-ar afla.

"I-am pregătit domnului Banciu un paşaport diplomatic în regim de urgenţă şi avem încredere în dumnealui. Dacă a jignit el şi sinistraţii, suntem convişi că îl va jigni exemplar pe Clarkson, să se înveţe minte să mai spună lucruri urâte despre ţara noastră", susţine Ion Jinga, ambasadorul român la Londra.

În ce priveşte natura jignirii, majoritatea înclină spre ceva de mamă, fiind de părere că Banciu o să-i zică lui Clarkson ceva cât mai direct şi cât mai suculent.

"Probabil o să i-o dea din fundul grădinii, ori de mamă, ori ceva cu aspectul fizic. Găseşte el ceva, la asta se pricepe cel mai bine", afirmă Decebal Popescu, expert în jignirile formulate de Radu Banciu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Saturday, 25.05.2013 05:03 Monden

National Cinematografic