chiloti_botezatu_fituicaDesignerul vestimentar Cătălin Botezatu a decis să vină în întâmpinarea nevoilor elevilor români, lansând o colecţie de chiloţi pe care au fost imprimaţi cele mai solicitate fiţuici pentru examenul de Bacalaureat din acest ani.

"Sunt chiloţi la 4 materii, realizaţi în condiţii grafice optime pentru o citire discretă, dar eficientă, în timpul oricărui tip de examen, inclusiv oral", a declarat Cătălin Botezatu.

Designerul susţine că până acum au fost primite circa 60.000 de comenzi, cele mai solicitaţi fiind chiloţii de Matematică şi Fizică.

"Am mers pe imprimeuri cu formule, însă elevii trebuie să ştie că la cerere se pot face seturi de chiloţi inclusiv cu comentarii la Limba Română. Putem printa Moromeţii pe 3 perechi, care se pot purta simultan, asigurând o notă de trecere", a mai declarat Botezatu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 31.05.2013 05:47 Monden

National Cinematografic