mircea_badea_mos_basistMama lui Mircea Badea a ţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia le-a cerut scuze tuturor telespectatorilor jigniţi de afirmaţiile fiului său.

"Recunosc că l-am scăpat în cap de mai multe ori şi cred că această neglijenţă a mea a provocat aceste grave derapaje verbale ale fiului meu. Sper să înţelegeţi şi să reşiţi să treceţi peste asta", a declarat mama lui Mircea Badea.

Deşi n-a precizat de câte ori l-a scăpat în cap pe Mircea, zvonuri din interiorul trustului Intact susţin că este vorba de cel puţin 5 astfel de evenimente, dată fiind gravitatea afirmaţiilor făcute de Mircea Badea în timpul emisiunilor sale.

"Eu am văzut o radiografie şi chiar se văd semnele loviturilor din copilărie. Probabil l-a scăpat direct pe ciment", susţine un coleg de-ai lui Mircea Badea.

Contactat de unul din reporterii noştri, Mircea Badea a comentat situaţia, însă complet neinteligibil.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 04.06.2013 15:46 Monden

National Cinematografic