95% dintre români au aflat abia acum de existenţa postului TVR Cultural

Postul TVR Cultural îşi trăieşte momentul de maximă notorietate! Odată cu anunţul că postul va fi închis, milioane de români au aflat pentru prima dată de existenţa lui. Până acum, abia 5% dintre români ştiau că există TVR Cultural şi că acesta este un post TV, conform rezultatelor unui studiu sociologic.

Din restul de 95%, 34% credeau că TVR Cultural este numele de scenă al unui manelist, 28% că este un animal din Deltă pe cale de dispariţie, 11% că este un sat izolat din Apuseni, în timp ce restul nu ştiau deloc de existenţa postului TV. În plus, 99% dintre cei care aderă la cauze pe Facebook care cer salvarea postului TVR Cultural n-au urmărit niciodată o emisiune a postului.

Majoritatea celor care au participat la studiu susţin că TVR Cultural trebuie salvat doar pentru că are termenul „cultural” în titulatură. „Indiferent despre ce este vorba, animal, manelist sau sat izolat, faptul că este vorba de ceva cultural înseamnă că trebuie salvat”, a sunat răspunsul standard al repondenţilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 august 2012 09:08

Alte articole

Vezi mai mult