corporatistul_care_minte_ca_sta_la_bere_cu_colegiiTrei zile consecutive în care nu se prezintă la birou e deja prea mult pentru corporatiștii autohtoni. Neobișnuiți ca ziua de luni să fie liberă, corporatiștii aflați în minivacanță la mare sau la munte au intrat în fibrilații și caută cu disperare să se angajeze cu ziua undeva. Disperarea lor se vede și pe plajă, unde sunt zeci de mesaje “I miss you, Pipera!” scrise în nisip.

”A venit la un moment dat la mine un turist, să mă întrebe care e gradul de ocupare al hotelului”, povestește un recepționer. ”Pe urmă m-a întrebat dacă avem un powerpoint în care să fie trecute aceste date. I-am spus că nu și atât i-a trebuit. Și-a scos laptopul și mi-a făcut pe loc un powerpoint, după care mă întreba ce altceva să mai facă. Până nu i-am dat mopul și găleata nu am scăpat de el.”

Dintre toți corporatiștii, cei aflați în Vama Veche au fost azi cei mai ocupați. Aceștia au făcut curat în corturile turiștilor, au strâns paharele și peturile de pe plajă, le-au ținut capul celor care vomitau de la prea mult alcool sau s-au dus după țigări ori de câte ori cineva le-o cerea. Unii, mai creativi, au ajuns să le sufle în ceafă celor aflați pe terasă și să pretindă că oferă servicii de aer condiționat.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 24.06.2013 09:15 Monden

National Cinematografic