decolteu_femeie_inteligentaCercetătorii britanici vin cu veşti excelente pentru femei. De acum încolo, dacă vor să îşi afle nivelul de inteligenţă, femeile nu vor mai trebui să-şi piardă timpul cu teste IQ complicate. Tot ce trebuie să facă femeile, spun cercetătorii britanici, este să lase un bărbat, preferabil chiar mai mulţi, să le măsoare decolteul.

„Actualele teste IQ sunt extrem de stufoase şi e nevoie de mult prea mult timp ca să le completezi”, spun cercetătorii britanici. „Să măsori decolteul unei femei, în schimb, pe lângă faptul că e extrem de plăcut pentru orice bărbat normal, este şi extrem de uşor de realizat. Şi se poate repeta de foarte multe ori, în caz că există dubii că nu a fost realizat corect.”

Odată măsurat decolteul, stabilirea IQ-ului devine o simplă formalitate. Practic, un decolteu generos este semnul că femeia respectivă este extrem de inteligentă, sunt convinşi cercetătorii britanici. În schimb, o femeie care are sâni mari şi îi ascunde complet sub un tricou sau o bluză nu stă foarte bine din punct de vedere al inteligenţei.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 26.06.2013 14:18 Monden

National Cinematografic