blogul_otravaAflată pe internet în căutare de reţete gustoase pentru soţul ei şi pentru copilul trimis la facultate la Bucureşti, o gospodină din Câmpina a avut parte de un eveniment incredibil. Din link în link a ajuns chiar pe blogul lui Otravă, cel mai mieros loc din internet şi, după doar trei postări, s-a întâmplat minunea.

“Totul s-a întâmplat cu o viteză incredibilă. Pe la a doua postare am început să simt nişte crampe, apoi mi s-au umflat sânii şi au început să mă doară lejer. Am simţit umezeală şi căldură iar în jumătate de oră eram deja la farmacie să-mi cumpăr absorbante”, a declarat Daniela Ciocan, o femeie care a intrat în menopauză cu ocazia aderării României la Uniunea Europeană.

Specialiştii în domeniu au constatat că scrierile lui Otravă nu afectează doar gospodinele în vârstă ci şi fetele tinere, sub 10 ani, care, odată ce citesc postările la sentiment ale omului intră brusc în pubertate şi, în doar câteva zile, pot fi duse la montă.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 27.06.2013 09:45 Monden

National Cinematografic