La cît şi-o trage nu ar trebui să fie nici o surpriză că Florina Mihăilă e însărcinată, probabilistic vorbind. Mi se pare logic: o faci mai des, şansele să rămâi borţoasă, adică să dai viaţă unei minuni dumnezeieşti cum este un copil, să fie mai mari. O fiinţă curată, pură, căreia niciodată nu i-ar da prin cap că mama care a zămislit-o ar putea să fie o bagaboantă ordinară, o curvă împuţită, o boarfă de ultimă speţă căreia cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii îi urăm un sincer La Mulţi Ani!
Cum spuneam, Florina Mihăilă e însărcinată şi, dacă nu avortează, urmează să aducă pe lume un copil. Iată ce spune fericita mamă: „Sunt gravidă. Nu sunt sigură cine e tatăl copilului, dar sper că va fi o fetiţă blondă, cu ochii albaştri şi foarte frumoasă, care să îmi calce pe urme în domeniul showbizului.”

Apropo, Florina Mihăilă e Sexy Brăileanca!

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Monday, 08.03.2010 16:50 Monden

National Cinematografic