esca_avans_protvSituaţia financiară a televiziunii ProTV a devenit periculoasă, după ce Andreea Esca a solicitat în avans salariul pe 3 luni.

"Suntem în pragul incapacităţii de plată. Am discutat cu ceilalţi angajaţi şi am luat de comun acord decizia de a strânge cureaua o perioadă, urmând să ne redresăm pe parcurs. Între timp ei vor primi doar 30% din salarii", declară Mioara Papuc, director HR în ProTV.

Andreea Esca susţine că are nevoie de bani pentru că vrea să plece în concediu undeva în Mediterana şi are nevoie de un iaht.

"Am discutat cu Eram şi m-am speriat când mi-a spus cât costă. N-am cum să-l iau dintr-un salariu, de-asta am fost nevoită să cer avans. Cu banii pe 3 luni e în regulă, plătim şi echipajul şi combustibilul, tot".

Conducerea ProTV susţine însă că situaţia financiară a televiziunii se va remedia, mai ales că au fost contractate câteva credite noi la mai multe bănci.

"Eu zic că supravieţuim, deşi va fi dificil o perioadă. Decizia a fost luată, îi vom da Andreei banii pe 3 luni în avans. Eu zic doar atât: să ne ferească Dumnezeu să ceară vreo mărire de salariu", a mai declarat Mioara Papuc.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 29.06.2013 02:17 Monden

National Cinematografic