pitagora_spaga_bacOdată cu Bacul la matematică, un nou scandal, de data aceasta de talie internaţională, zguduie învăţământul românesc! Potrivit unor surse din geometrie, cunoscutul filosof şi matematician Pitagora ar fi primit sume între 300 şi 600 de drahme de argint de la mai mulţi elevi ai unui liceu bucureştean, care ar fi reuşit să-l convingă pe grec să-şi modifice faimoasa teoremă în funcţie de lucrările lor.

“Nu ştim încă cum au reuşit elevii să ia legătura cu înţeleptul, care este mort de mai bine de 2400 de ani”, spune Decebal Popescu, inspector şcolar, “dar, precum ştiţi, corupţia nu cunoaşte graniţe în timp şi spaţiu. Interceptările autorităţilor arată că Pitagora ar fi bătut palma cu elevii, urmând să-şi schimbe teorema - şi deci să transforme felul în care înţelegem geometria - ca să se potrivească cu cele scrise de tinerii candidaţi la Bac.” Filosoful ar fi ascuns apoi şpaga în faldurile togii sale, potrivit unor sculptori antici, şi refuză în prezent să ofere vreo declaraţie.

”De partea cealaltă”, spune Popescu, “zvonurile că elevii s-ar fi înţeles şi cu Mihai Viteazul să schimbe data bătăliei de la Călugăreni sunt complet nefondate. Aceasta a avut loc, după cum ştim cu toţii, în 1982.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 03.07.2013 12:37 Monden

National Cinematografic