tociu_si_deppPutem fi mândri! Romică Ţociu a fost declarat şi anul acesta cel mai sexy bărbat de pe planetă, spun revistele de lifestyle pentru femei. Clasamentul, stabilit prin vot popular, nu surprinde pe nimeni: Ţociu, urmat de departe de câţiva actori de Hollywood precum Johnny Depp şi Hugh Jackman, i-a luat şi anul acesta faţa colegului său Palade, care abia a prins topul, clasându-se pe locul al nouălea.

“Practic, când spui sexy, spui Ţociu”, a declarat o reprezentantă a femeilor de pretutindeni. “Sigur, şi Beckham sau George Clooney sunt simpatici, dar Romică joacă pur şi simplu în altă ligă. Din Japonia până în Islanda, orice doamnă sau domnişoară şi-ar dori să fie surprinsă pe plaja din Mamaia alături de un Ţociu bronzat, în maioul său legendar. Multe femei spun că poţi avea orgasm numai gândindu-te la mustaţa răvăşitoare a lui Ţociu.”

Modest, ca de obicei, actorul recunoaşte însă că are grijă de aspectul său fizic. “Câştig titlul ăsta de când aveam 14 ani, e normal să fiu mândru de el şi să fac tot posibilul să-l păstrez. Secretul meu? Alergatul cu pantalonii în vine. Nimic nu tonifiază mai bine musculatura.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 03.07.2013 16:30 Monden

National Cinematografic