bilderberg_bergenbierExclusivistul grup Bilderberg, care reuneşte circa 180 de personalităţi politice, culturale şi economice ale lumii şi despre care se spune că ar manipula din umbră destinul întregii omeniri, se confruntă zilele acestea cu o criză serioasă de imagine. Potrivit mai multor site-uri şi reviste conspiraţioniste, Bilderbergii ar urma să îşi schimbe denumirea în “ceva mai sugestiv”, fiindcă foarte multă lume îi confundă cu o firmă producătoare de bere.

“De fiecare dată când încerc să intru la o conferinţă secretă cu masonii, illuminati şi reptilienii, trebuie să trec de portar”, se plânge R. Ţ., un cunoscut promotor al Noii Ordini Mondiale. “Îi spun că sunt de la Bilderberg şi pufneşte în râs sau mă ameninţă să nu mai fac mişto de el. Trebuie să-i explic apoi că Bilderberg nu-i tot aia cu Bergenburg, Bieberbier şi alte mărci de bere. E foarte penibil, dar mi se întâmplă mai mereu.”

“Trebuie să ne schimbăm numele în ceva mai explicit, să ştie toată lumea că suntem o societate secretă”, au confirmat şi alţi membri ai grupului Bilderberg. “Eventual să ne facem şi cărţi de vizită şi, dacă rămân bani, poate o tăbliţă pe uşă, că râd şi Înţelepţii Zionului de noi.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 08.07.2013 09:42 Monden

National Cinematografic