pipi_in_piscinaAn de an, proprietarii ştrandurilor din România se confruntă cu aceeaşi problemă: foarte mulţi români îşi fac nevoile direct în apa din bazin. „Apa are o culoare când deschidem ştrandul, şi cu totul alta când închidem. Diferenţa este imensă, mi-e ruşine mie de ruşinea celor care vin să se răcorească în bazin”, spune un administrator de ştrand.

„Am încercat cu anunţuri, am pus toalete ecologice la doi paşi de bazin, am organizat chiar şi tombole la care cei care îşi fac nevoile la toalete puteau câştiga premii, dar degeaba”, s-a plâns acesta. „Românii o fac în continuare în apă. Suntem disperaţi, iar toaletele subacvatice sunt ultima soluţie pe care o putem încerca. Dacă nici asta nu funcţionează, ne putem da bătuţi, înseamnă că nu există leac la problema asta.”

Se estimează că românii lasă anual câteva mii de tone de urină în ştrandurile autohtone, ceea ce ne plasează pe podium din acest punct de vedere la nivel de UE. Doar Ungaria, din motive evidente, şi Bulgaria, unde se duc foarte mulţi turişti români, stau mai bine ca ţara noastră în acest veritabil clasament al ruşinii.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 13.07.2013 01:43 Monden

National Cinematografic