catalin_maruta_o_are_micaTragedie în familia Măruţă! Cunoscutul om de televiziune a fost adus aseară la camera de gardă a unui spital bucureştean după ce ar fi suferit un accident pe cât de stupid, pe atât de îngrozitor. Potrivit soţiei sale, Măruţă urmărea liniştit un meci de fotbal când şi-a mâncat din greşeală penisul, confundându-l cu o arahidă căzută din bolul cu “crănţănele”.

Aflat încă în stare de şoc, îndrăgitul prezentator nu a putut încă să confirme sau să infirme spusele Andrei. “Din câte am înţeles, domnului Măruţă i-ar fi ieşit... ştiţi voi ce, prin şliţul de la pantaloni”, a declarat un medic. “Descrierea organului cu pricina se potriveşte cu a unei arahide sau a unei alune de pădure, aşadar e foarte plauzibil ca domnul Măruţă să-şi fi spart penisul în dinţi, dându-şi seama de regretabila confuzie abia după ce l-a înghiţit.”

În prezent, chirurgii iau în calcul mai multe variante pentru reconstrucţia penisului lui Măruţă. “Cel mai simplu ar fi să îi facem unul nou, chiar dintr-o alună”, spune un specialist. “Odată ieşit din starea de şoc, domnul Măruţă ar putea nici să nu-şi amintească toată întâmplarea.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 14.07.2013 12:30 Monden

National Cinematografic