botezatu_mercur_uranusDe ani de zile, cunoscutul designer heterosexual Cătălin Botezatu refuză să îşi mai petreacă vacanţele pe litoralul Mării Negre, susţinând că - oricât i-ar plăcea să se dea la fund într-o zi toridă de vară - denumirile staţiunilor au fost alocate în mod discriminatoriu.

“Avem Venus, Saturn, Jupiter, Olimp... Dar unde sunt staţiunile Mercur şi Uranus?”, se întreabă Botezatu. “De ce lipsesc tocmai acestea? Mie îmi miroase a discriminare. Nu faţă de mine, evident, dar am foarte mulţi prieteni apropiaţi, chiar intimi, care s-ar simţi jigniţi. Din solidaritate, deci, refuz să merg la mare în România până nu o să mă pot bucura de o vacanţă la Uranus sau la Mercur. Prefer să merg în Grecia, în Turcia sau chiar în Croaţia, deşi acolo e soarele mai puternic şi mă ard.”

“Dacă îmi găsesc nişte asociaţi”, a adăugat modistul, “voi construi împreună cu ei măcar Mercurul, dacă nu şi Uranusul. Când o să fie nevoie, eu însumi voi împinge nămolul până la noile staţiuni, ca să putem beneficia şi acolo de calităţile lui curative.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 16.07.2013 10:33 Monden

National Cinematografic