98% din fanii “Acces Direct” nu ştiu cum arată şi la ce foloseşte un beţişor pentru curăţat urechi

Lucruri penibile ies la iveală despre cei peste 2 milioane de români care s-au uitat la ediţia “Acces Direct” în care s-a mediatizat igiena precară a Ioanei Tufaru: 98% dintre ei au văzut pentru prima dată în viaţa lor cum arată şi la ce foloseşte un beţişor pentru curăţat urechile.

“Telespectatorii fideli ai emisiunii «Acces Direct» nu au fost şocaţi de ce avea Ioana Tufaru în urechi, ci de faptul că unei fiinţe umane i se introduce un obiect necunoscut, pentru ei cel puţin, în ureche. Ei nu-şi imaginau că cineva, în afara medicului, ar putea să întroducă ceva în urechea unei persoane. Pentru ei a fost o scenă de tortură, nu una scârboasă”, a explicat sociologul Decebal Popescu.

Un alt motiv pentru care cei care s-au uitat la emisiune n-au găsit scena scârboasă este faptul că aceştia au o igienă chiar mai precară ca a Ioanei Tufaru. “Fanii unor astfel de emisiuni nu se spală cu zilele, mulţi nici măcar nu ştiu ce e săpunul, e vorba de oameni obişnuiţi cu jegul”, spune sociologul. “Ei trăiesc în jeg, deci nu aveau de ce să se scandalizeze.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult