brancusi_infinitMai multe femei care l-au cunoscut pe genialul sculptor Constantin Brâncuşi spun că acesta nu era chiar atât de mare pe cât lăsa să se înţeleagă. Năzdrăvanul român a sedus multe femei de-a lungul timpului, lăudându-se cu operele sale, dar acestea nu au neapărat vorbe de laudă despre el.

"Spunea multor femei că are o coloană a infinitului mare cât un obelisc. Abia când ajungeai la el în aşternuturi şi-i dădeai voie la pasărea măiastră, aflai că se laudă, ca orice român. Cel mult puteai spune că are o coloană normală, nimic mare, ce să mai spunem de infinit", a declarat Geraldine Pogany, una din femeile care au făcut sex cu Brâncuşi.

Pe de altă parte, deşi nu impresiona prin lungime, se pare că sculptorul compensa prin preludiu. "Când începea să facă o poartă a sărutului cu tine prin aşternuturi, nici nu-ţi dădeai seama cum invadau nemţii Parisul", a povestit, în memoriile sale, Pauline De Cebal, una din amantele sculptorului.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 17.07.2013 13:37 Monden

National Cinematografic