Mihaela-Radulescu-goalaAcuzată de Radu Mazăre că ar fi divorţat pentru că soţul ei a prins-o cu un alt bărbat în pat, cunoscuta divă Mihaela Rădulescu a reacţionat rapid şi l-a pus la punct pe primar. "N-am fost prinsă în viaţa mea cu un bărbat în pat, ăla era Dani Oţil, deci nu se pune. Plus că asta a fost în urmă cu 10 ani, gândiţi-vă un pic la ăla micu".

Mihaela crede că celebrul clovn de la Mamaia a dat acea declaraţie doar pentru că-i e ciudă că nu a vrut să facă sex şi cu el, pe principiul vulpii care spune că strugurii sunt acri. Vedeta spune că poate ar fi încercat, dar i-a fost frică să nu ia cine ştie ce formă nouă de hepatită C, care trece prin două prezervative.

"Credeam că la bătrâneţe te-ajută lumea să treci strada, să-ţi aducă o cană cu apă, să-te-ajute să-ţi schimbi silicoanele când colo el se gândeşte doar la măscări, iraaa. Eu sunt o doamnă respectabilă, de-aia l-am luat şi pe Oţil, să am pe cine trimite să facă piaţa", a declarat Mihaela Rădulescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 29.07.2013 15:04 Monden

National Cinematografic