traistariu_rola_adeziva_parAflat la al patrulea implant de păr în acest an, Mihai Trăistariu a intrat în gura vecinilor, aceştia acuzându-l că a devenit obsedat de păr şi că adună păr cu o rolă adezivă.

"Eu am ştiut că Mihai are o problemă de când am văzut că foloseşte diverse tertipuri pentru a intra la mine în apartament ca să adune păr. Avea rola cu el, bărbatu-meu a crezut că vrea altceva, doamne-iartă-mă!", povesteşte Mioara Papuc, vecina cântăreţului.

Şi ceilalţi vecini se plâng de manevrele cântăreţului, care le intră prin băi să le ia părul din scurgerea căzii, sau le aspiră preşuleţele de la intrare şi păstrează părul.

"Umblă mereu cu o rolă adezivă la el, adună păr de pe unde apucă, zici că e nebun. Într-o zi l-am prins că îl ademenea pe Kuky, căţelul vecinei de la apartamentul 11, probabil vroia să-l răpească pentru păr. Kuky are o blană foarte frumoasă, e la mintea cocoşului pentru ce îl vrea domnul Trăistariu", comentează Decebal Popescu, vecin cu Mihai Trăistariu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 03.08.2013 07:03 Monden

National Cinematografic