ursi_gunoieri_in_vama_vecheEterna problemă a gunoaielor lăsate de turişti pe plaja din Vama Veche este pe punctul de a fi rezolvată. De când pe plajă au fost aduşi mai mulţi urşi gunoieri, de la săptămâna la săptămână gunoaiele lăsate de turişti sunt tot mai puţine. Practic, cu greu mai găseşti acum vreun rest alimentar aruncat pe plaja din Vamă.

„Urşii sunt senzaţionali, îşi fac foarte bine treaba”, spune primarul din Vamă. Acesta se gândeşte să aducă pe viitor şi capre pe plajă, în speranţa că va scăpa astfel şi de hârtiile aruncate aiurea de turişti. „Mai rămâne să găsim un animal care să se hrănească cu peturi şi vom avea cea mai curată plajă de pe tot litoralul românesc”.

Un alt aspect benefic al prezenţei urşilor este că şi numărul cocalarilor este tot mai mic în Vama Veche. „Nu ştim sigur dacă împuţinarea cocalarilor are vreo legătură cu faptul că urşii sunt dresaţi să atace oamenii care ascultă manele sau au maşini parcate direct pe plajă, însă ne bucurăm că numărul lor scade”, spune primarul din Vamă.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.

National Cinematografic