florinpiersicfilmmutEveniment fără precedent în istoria radioului românesc, după ce Mihai Morar a făcut imprudenţa de a spune pe post o glumă furată de la actorul Florin Piersic. Fără să-şi dea seama de greşeală decât prea târziu, când intrase deja bine de tot în glumă, Morar a continuat, pentru a o duce la bun sfârşit. Buzdugan, care a stat lângă el tot timpul, ţinându-l de mână, povesteşte cele întâmplate. “Şi eu sunt vinovat, pentru că nu mi-am dat seama din timp, să-l opresc şi să bag publicitate. M-am lăsat furat, tot aşteptând să zică ceva amuzant. Am încredere deplină în el, e foarte selectiv cu glumele furate, fanii noştri pot confirma”, spune moderatorul.

Datorită politicii radioului Zu, Mihai Morar nu s-a putut opri, până nu a terminat gluma. “Noi avem un principiu aici, la Zu, nu lăsăm o glumă furată neterminată, ar fi o lipsă de respect faţă de cel de la care am luat-o fără să cerem voie. Dacă el ne-ar asculta şi şi-ar auzi gluma incompletă, cum s-ar simţi?”, spune Buzdugan.

Mihai Morar a încheiat gluma abia după trei zile, timp în care el a rămas singurul ascultător Radio Zu. “Săracul Mihai, era extenuat, spre final ambulanţa a trebuit să stea permanent lângă el, de parcă ar fi fost în greva foamei. A doua zi, m-am uitat pe foaia cu audienţe şi, la un moment dat, rămăsese doar el, dar şi el dispăruse, spre finalul paginii“, a mai spus Daniel Buzdugan.

Autor: Luchian Abel

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Saturday, 10.08.2013 05:35 Monden

National Cinematografic