A ajuns acasă bărbatul care i-a zis soţiei în februarie că mai stă la o bere şi vine

Miracol de sărbători! Un bărbat care i-a promis soției în februarie că mai stă la o bere și vine a ajuns, în sfârșit, acasă. Bărbatul recunoaște că s-a întins la bere un pic mai mult decât a promis, dar pe de altă parte nu e ca și cum ar fi primul bărbat care stă la bere un pic mai mult decât îi promite soției.

El spune că și soția lui l-a ținut o dată câteva zile pe o băncuță în mall, cât a intrat ea să probeze ”o rochie, maxim două” într-un magazin. Ba chiar, odată l-a pus să aștepte afară până a executat ea o parcare laterală, de-a prins o răceală zdravănă – că începuse să parcheze în iulie, când el era în tricou și a terminat abia în decembrie, când erau -12 grade afară.

„Dar principalul vinovat“, consideră bărbatul, „este berea TNR. Coincidența face că fix în februarie s-a lansat și-am zis să gust și eu două-trei beri TNR, să văd cum sunt. Și de atunci tot gust, că nu mă mai satur. Cine n-a băut bere TNR să nu mă judece, că nu știe despre ce e vorba. Uite, de exemplu, primul lucru pe care l-am făcut după ce-am ajuns de la bere acasă a fost să-mi comand niște bere TNR acasă, atât de tare te prinde.“

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

30 decembrie 2020 16:34
Citește mai mult despre: bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult