A ajuns rău! Adi Minune locuieşte acum într-un ghiozdan Glovo

Cândva, niciun chef nu începea fără „Aşa sunt zilele mele” şi nu se termina fără „Jumătate tu, jumătate eu”. Astăzi, însă, fostul rege al manelelor e nevoit să-şi ducă viaţa într-o cutie galbenă de plastic.

Apropiaţii lui Adi Minune spun că acesta a ajuns la sapă de lemn în ultimii ani, fiind nevoit să lucreze pentru Glovo şi să locuiască chiar în ghiozdanul galben pe care firma i l-a pus la dispoziţie.

„Nu mă plâng. E spaţios, mi-am băgat chiar şi o canapea şi un televizor mic înăuntru şi tot am loc pentru mâncarea oamenilor”, a comentat artistul.

„N-a mai avut concerte din cauza pandemiei, banii i-a tocat pe şampanie, femei şi echipament de baschet… E o lecţie pentru noi toţi. Dar, personal, cred că o să iasă din impasul ăsta, e un băiat harnic, singura problemă de care s-a lovit la Glovo e că nu prea ajunge la sonerii”, spune Hanibal Minune, văr de gradul II.

„E bine că nu mănâncă mult. Dacă fură un cartof din comanda de la KFC, îi ajunge o zi întreagă. Chiar şi două, dacă e cartof wedge”, spune Jean Gigi, şeful Glovo Sector 2 şi superiorul direct al manelistului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
8 decembrie 2021 16:00
Citește mai mult despre: adi minune glovo sarakie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult