A ajuns și la noi delirul din Occident. Ăla de la Taxi se identifică drept cântăreț

Era clar că România, țară aflată în siajul SUA și a țărilor europene, nu poate scăpa de ideologiile neomarxiste care au inundat așa zisa intelectualitate Occidentală. Distrugerea fundamentelor societății, distrugerea structurilor și contestarea oricărei ordini este o mantră pentru deliranții occidentali, iar această otravă s-a scurs, încetul cu încetul, și în România.

Nu mai trebuie să cauți prin cafenele obscure sau ONG-uri de nișă pentru distrușii noii societăți, acum se afișează în public, fără rușine. Cea mai bună dovadă este solistul de la trupa Taxi, Dorin Teodorescu, care se identifică fără rușine ca fiind cântăreț.

„Cum o să pot explica copilului meu că ăla e cântăreț? El a auzit cum este înjunghiat porcul la țară și știe sunetul. Ce argumente pot să-i aducă că guițăturile cu chitara sunt muzică, în timp ce alea din care ies jumări sunt mâncare?”, întreabă Decebal Popescu, un om dedicat valorilor tradiționale. „Societatea a degenerat atât de mult încât strigăturile bășite ale ăluia cu „mue partide” sunt considerate satiră și când bagă balade e muzică. Și are și ochelarii ăia de căcat, măcar Lenin nu era așa de nesimțit”, spun conservatorii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 mai 2024 16:17
Citește mai mult despre: delir guițat porc taxi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult