La un an de la dispariţia întâiului psihopat al ţării, scârnăviile inumane pe care le debita cuceresc încă inimile fanilor! Proaspăt lansat, CD-ul “Best of Vadim - Cele mai frumoase înjurături” a ajuns pe primul loc în topul încasărilor, cu toate că, din pricina conţinutului, este interzis minorilor, pensionarilor, femeilor gravide şi persoanelor cu sistemul imunitar slăbit.

discbestofvadim.jpg
Potrivit unor surse din industria muzicală, după ce au ascultat “Best of Vadim”, mai multe formaţii cunoscute pentru mesajele lor explicite au hotărât să îşi încheie activitatea. “Paraziţii erau în lacrimi, spuneau că existenţa lor nu mai are sens, f*tu-i p**da mă-sii, iar pe băieţii de la BUG Mafia a trebuit să-i conving să nu ia câte un pumn de pastile, băga-mi-aş p**a”, spune rapperul Puya, retras, şi el, la o mănăstire din munţi.

Pe lângă hituri recente, precum “Escroaca, Şomâldoaca”, “Acasă la mama Oanei Z.”, “Teroare la OTV” şi un featuring cu Gigi Becali, CD-ul lui Vadim conţine şi câteva ode înălţate lui Nicolae şi Elenei Ceauşescu, considerate de unii critici muzicali chiar mai scârboase.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 15.09.2016 15:28 Monden

National Cinematografic