A apărut CD-ul “Best of Vadim”! Paraziţii şi BUG Mafia îşi admit înfrângerea şi se retrag din muzică

La un an de la dispariţia întâiului psihopat al ţării, scârnăviile inumane pe care le debita cuceresc încă inimile fanilor! Proaspăt lansat, CD-ul “Best of Vadim – Cele mai frumoase înjurături” a ajuns pe primul loc în topul încasărilor, cu toate că, din pricina conţinutului, este interzis minorilor, pensionarilor, femeilor gravide şi persoanelor cu sistemul imunitar slăbit.

Potrivit unor surse din industria muzicală, după ce au ascultat “Best of Vadim”, mai multe formaţii cunoscute pentru mesajele lor explicite au hotărât să îşi încheie activitatea. “Paraziţii erau în lacrimi, spuneau că existenţa lor nu mai are sens, f*tu-i p**da mă-sii, iar pe băieţii de la BUG Mafia a trebuit să-i conving să nu ia câte un pumn de pastile, băga-mi-aş p**a”, spune rapperul Puya, retras, şi el, la o mănăstire din munţi.

Pe lângă hituri recente, precum “Escroaca, Şomâldoaca”, “Acasă la mama Oanei Z.”, “Teroare la OTV” şi un featuring cu Gigi Becali, CD-ul lui Vadim conţine şi câteva ode înălţate lui Nicolae şi Elenei Ceauşescu, considerate de unii critici muzicali chiar mai scârboase.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 septembrie 2016 13:09
Citește mai mult despre: album bug mafia înjurături muzica Paraziții Vadim

Alte articole

Vezi mai mult