A apărut croissantul cu murături, pentru bețivele care ies la brunch

Gata cu ipocrizia! Tot mai multe zdrențe de bețive care se fac muci vineri seara, dar trebuie să iasă a doua zi cu fetele la brunch renunță la mâncărurile de figuri, gen cruffin, și trec pe chestii cu adevărat utile pentru o femeie cu o concentrație de alcool în sânge mai mare decât a unui drojdier.

Să discutăm un caz concret. Te cheamă Rux, ești din Bârlad, ai venit în București cu Blabla Car, că n-aveai bani nici de tren, dar acum ești o zână de Instagram, lucrezi la mișto în front office prin Pipera și azi-noapte te-ai făcut rangă cu niște hăndrălăi cu tunsoare de 80 de lei. În sinea ta nu vrei decât să-ți amintești pe la cine ți-ai lăsat chiloții în timp ce dai pe gât zeamă de varză dintr-un pet trimis de de maică-ta pe un văr. Dar tu poate ai pe Insta mulți followeri, ești godmother la un brand și vii la Skirt Bike și la Pride, așa că trebuie să te pozezi totuși la un brunch cu fetele. Croissantul cu murături e pentru tine!

Gata cu omleta cu cepșoară și susan prăjit pe deasupra, servită pe o felie de pâine din făină de grâu kamut! Elegantele fete ieșite sâmbăta să-și bage pe Insta un nou calup de minciuni social media preferă acum croissantul cu castraveți murați, care le mai taie din mahmureala aia cruntă și le atenuează gustul de budă din Control pe care îl au a doua zi. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 septembrie 2022 03:50
Citește mai mult despre: bețive brunch

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult