Veşti bune pentru românii care, în aceste vremuri complicate, trebuie să meargă la muncă sau la salonul secret de păcănele care funcţionează în ciuda stării de urgenţă! Mai multe companii de taximetrie nou înfiinţate promit călătorii sigure şi rapide dintr-un loc în altul, într-o izoletă omologată şi perfect etanşă.

taxi_izoleone.jpg

"Am chemat mai devreme un Taxi Izoleone. Totul ok, 5 stele din 5. Şoferul era costumat în cosmonaut, iar izoleta era curată şi nu mirosea a ţigări. La întoarcere am nimerit un Taxi 2020, care avea chiar şi wifi în izoletă", spune Marcel F., unul dintre primii clienţi ai taxiurilor pe stil nou.

"Aceeaşi experienţă plăcută şi cu Taxi Covidian. Aveau atârnaţi la oglindă mai mulţi brăduţi cu arome plăcute, de clor şi spirt", adaugă Decebal P.

"Nu recomand Taxi Italianul. Izoleta OK, n-am ce zice, dar maimuţa nu purta mască", se plânge un alt client în recenzia sa de doar 3 stele.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 23.03.2020 13:40 Monden

National Cinematografic