A aparut Kama Sutra pentru instalatori: 174 de poziţii din care ţi se vede crăpătura curului

Veşti bune pentru instalatorii care vor să-şi condimenteze viaţa profesională! Un celebru instalator din Berceni, guru Costică, a lansat recent “Kama Sutra instalatorului”, un volum inspirat din înţelepciunea străveche a poporului indian, care cuprinde 174 de poziţii în care poţi sta sub chiuvetă ca să ţi se vadă crăpătura curului.

“Preferata mea e ‘Cocostârcul rănit’, când ţii un picior drept şi unul flexat, o cheie franceză în gură şi un smoc de câlţi în buzunarul drept. Dacă o execuţi corect, buca stângă iese din pantalonii de trening, expunându-ţi o bună parte din chakră la energiile Universului”, spune Doru, ucenic de instalator la un ashram jainist din sectorul 4 al Capitalei.
 
“E o lucrare de referinţă pentru breasla noastră şi sper să fie tradusă curând în cât mai multe limbi, pentru că, oricât de ruşinos sună, nu toţi instalatorii mai stăpânesc în zilele noastre limba sanscrită”, a adăugat nea Vasile, curatorul Muzeului Instalaţiilor Sanitare din Tecuci.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
19 iunie 2017 13:23
Citește mai mult despre: crapatura instalatori kama sutra

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult