A apărut Kürtős Cola, un PET gol presărat cu zahăr și nucă

În sfârşit, o concurenţă serioasă pentru Coca Cola! O companie din Miercurea Ciuc a lansat Kürtős Cola, băutura revoluţionară care constă într-un PET gol, presărat cu zahăr şi nucă. În primă fază, Kürtős Cola va fi vândută la serbări câmpeneşti şi mitinguri pentru autonomie, urmând ca aceasta să fie disponibilă şi în magazine dacă va fi apreciată de public.

„Momentan producem Kürtős Cola de un litre, două litre şi jumătate de litre”, explică Fekete Pako, inventatorul băuturii răcoritoare. „Avem Kürtős Cola presărat cu nuc, tăvălit în fulguri de cocos sau simplu, numai cu zahăre. Preferatul la copiluri e însă cel cu fulguri de cocos. Curând vom da drumele şi la Kürtős Cola Zero, care e ca cel cu zahăre, dar fere zahăre.”

„Nu prea înţeleg ce am cumpărat. E o sticlă goală cu nişte nucă lipită de ea. Ar trebui să ling nuca? Eh, măcar e ceva tradiţional secuiesc, presupun”, a lăudat băutura un consumator încântat.

La scurt timp după lansarea Kürtős Cola, compania rivală Pepszi Kürtős a anunţat că va ieşi pe piaţă cu un produs similar, dar albastru.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
23 februarie 2021 11:00
Citește mai mult despre: cola kurtos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult