A apărut masca pentru burtă pentru cocalarii care stau cu burta pe afară

Pandemia de covid continuă în forță, iar creșterea cazurilor aduce cu sine noi metode de protecție în fața virusului ucigaș. Cea mai nouă dintre acestea: masca pentru burtă, destinată cocalarilor care își petrec 99% din timp cu abdomenul expus la viruși și bacterii.

Masca de burtă este mult mai mare decât masca de față, excepție făcând cocalarii care au fața la fel de mare ca burta. Aceasta se leagă la spate, operațiune care necesită o a doua persoană, deoarece majoritatea cocalarilor burtoși nu pot ajunge singuri cu mâinile la spate. Ba chiar a treia, în unele cazuri, pentru a căuta pe internet cum se leagă o fundă.

Din păcate, masca aduce cu sine și probleme, mai ales în rândul rebelilor care nu vor să o poarte corect. „Constat cu mâhnire că mulți cocalari poartă masca de burtă sub buric, sau, mai rău, sub burtă, ceea ce crește riscul de infectare cu noul coronavirus. Am propus o campanie de informare în acest sens, dar din păcate cei vizați nu știu să citească, așa că vom căuta alte soluții”, spune Raed Arafat.

Masca pentru burtă nu este singura inovație. Recent, a fost anunțată și apariția pe piață a măștii pentru ceafă, pe diferite mărimi, în funcție de lățime, dar și masca pentru gleznuțe.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
15 octombrie 2020 18:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult