A apărut Noroc la pet de 180 litri, 300 de lei, exact cât tichetul de ziua bărbatului

Nici nu s-a anunțat bine că s-ar putea da un voucher de 300 de lei de ziua bărbaților că un producător de bere a și scos un produs dedicat. Mai exact, s-a lansat azi petul de noroc de 180 de litri, care costă exact 300 de lei. Slabe șanse ca aceasta să fie o simplă coincidență.

Bărbații trebuie însă să-și tempereze bucuria, pentru că lucrurile nu sunt chiar atât de simple precum par. În primul rând, în prețul de 300 de lei nu este inclus și transportul petului de bere la domiciliul bărbatului – sau în locul unde acesta vrea să îl consume. Iar să închiriezi un camion pentru asta nu e deloc ieftin.

De asemenea, petul de bere trebuie consumat în cel mult 24 de ore de la deschidere, iar 180 de litri nu sunt tocmai ușor de dovedit. Ceea ce înseamnă că bărbații care își cumpără un asemenea pet vor fi nevoiți să facă lucrul pe care orice băutor de bere îl urăște suprem: să dea din berea lui și altora.

Bineînțeles, de voucherul de 300 de lei vei putea la fel de bine să-ți comanzi bere TNR, dar această opțiune nu e la îndemâna oricui.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
20 martie 2023 12:56
Citește mai mult despre: bere ziua barbatului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult