Mult aşteptatul catalog Ikea 2015 conține doar 4 paturi, 6 birouri demontabile, 3 tipuri de caserole și 40.000 feluri de mâncare. În afară de coperți și o reclamă la OBI, catalogul e un meniu complet, din care nu lipsesc mititeii, ceafa la grătar. Printre surprizele catalogului se numără bulzul la ceaun făcut în secţiunea de bucătării, sau pomana porcului, angajaţii sacrificând 3-4 groştei în fiecare dimineaţă, în micul abator din spatele magazinului.catalog_ikea.jpg

Suprafaţa magazinului a fost modificată pentru a se adapta preferinţelor românilor în materie de mâncare. În prezent restaurantul ocupă 93% din magazin, depozitul a fost desfiinţat, iar în showroom se amenajează o grădiniţă şi câteva locuri de joacă.

“Probabil va fi populară reţeta Tronkskarr, adică fasole cu ciolan, chiftele la desert şi o băutură la alegere. Îi aşteptăm pe clienţi şi la terasa Ikea, amenajată în parcare. La noi berea e mereu rece şi nu sunt parcagii, ca în Centrul Vechi”, spune Robert Aakrishson, manager Ikea România.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 18.08.2014 18:06 Monden

National Cinematografic