A apărut prima băutură mai toxică decât Cola: Cola cu un crenvurşt în sticlă

Veşti bune pentru pasionaţii de bule efervescente, gust răcoritor, acid fosforic, zahăr, monoglutamat, proteină hidrolizată din soia, membrană artificială şi carne de la 19 animale diferite! Un cunoscut producător de băutură cu aromă de cola a lansat, în premieră mondială, cola cu un crenvurşt în sticlă.

„Acum, cei care nu ştiau ce să aleagă între o cola toxică şi un cârnat toxic se pot bucura de ambele. Crenvurştul poate fi ronţăit după ce ai băut cola sau, dacă preferaţi, poate fi înghiţit în acelaşi timp cu băutura răcoritoare. E suficient de alunecos şi nu foarte gros. O masă completă de la care nu îţi creşte al treilea picior decât dacă depăşeşti doza zilnică recomandată!”, precizează inventatorul produsului, poreclit momentan Crenvu-Cola până când o agenţie specializată va găsi un nume atragător pentru copii.

Focus-grupurile consultate spun că ar fi mers nişte muştar, dar în principiu le-a plăcut crenvurştul marinat în cola, mai ales că n-au de gând să îşi facă analizele prea curând.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
11 februarie 2022 16:00
Citește mai mult despre: cola crenvurst

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult