A apărut prima revistă de femei 100% onestă: “Ţoapa aia de Felicia”

În sfârșit o veste bună pentru femei! Vremea revistelor în care erau prezentate alte femei și cât de bine o duc ele s-a sfârșit. Acum a apăut o nouă revistă dedicată lor, care spune lucrurilor pe nume. „Țoapa aia de Felicia” este realizată în condiții grafice deosebite, de simți invidia cum iese din pagini.

Ca și alte reviste de gen va avea rubrici de stil, numite „prost îmbrăcate” în care se va atrage atenția constant că genul ăla de pantofi nu se potrivesc cu geanta aia, că fusta peste genunchi nu se poartă la o asfel de pretrecere. Femeile vor fi analizate la sânge de colegele lor de sex și niciuna nu va scăpa neciufulită.

Nici vedetele nu sunt în siguranță, rubrica „Matracucilor!” luându-le la rost pentru alegerea machiajului, pentru faptul că li se văd ridurile, că nu au trei copii acasă de crescut și chiar dacă au nu-l cresc ele ci bona, și sigur s-au căsătorit cu unul cu bani. Editorialul primului număr este dedicat Mihaelei Rădulescu și spune „dacă mă cuplam și eu cu oameni cu bani aveam și eu acum bani de silicoane, botox, reparații la bornău și dădeam sfaturi despre cum e să fii femeie în alte reviste despre femei”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 octombrie 2015 13:20
Citește mai mult despre: felicia femei revista

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult