Indiferent că eşti pe şantier sau pe canapeaua de acasă, acum te poţi relaxa româneşte, împreună cu toţi strămoşii tăi, spiritele pădurii şi demonii adâncurilor! O companie bucureşteană cu legături în America Centrală şi în Ministerul de Interne a lansat Şamanu, prima ayahuasca neaoşă, disponibilă la PET de 1, 2 sau 3 litri.

ayahuasca_samanu.jpg

"M-am săturat să cer o ayahuasca cinstită şi să-mi dea sticluţe din alea meschine, de 0,33 sau 0,25. Pe bune, zici că-i din icre negre, nu din scoarţă de copac", spune Pachacuti Popescu zis Mayaşu, brand managerul ayahuascăi Şamanu. "Românii nu sunt dispuşi să dea o avere pe băuturi de fiţe, vor doar să intre în transă repede şi să nu-i doară capul a doua zi."

"Nu e la fel de bună ca ayahuasca la sticlă de sticlă, dar merge, mai ales dacă e rece. Plus că e super ieftină. Acum, iarna, mai greu cu ayahuasca, da' la vară mă văd mergând la pescuit cu un PET de Şamanu. Sunt convins că aş avea ce discuta cu peştii", declară Marcel, pasionat de ayahuască.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 23.12.2019 15:36 Monden

National Cinematografic