A apărut şaorma cu biluţă. Dacă o apeşi, are o aromă intensă de usturoi

Dacă ţigările cu „clic” sunt doar o amintire îndepărtată pentru mii de români, nemaigăsindu-se decât rar la contrabandiştii din Obor, şaorma cu biluţă e ultimul răcnet în materie de fast-food! Mai multe kebăbării din Capitală au lansat în această perioadă sortimente de şaorma care conţin o capsulă de extra usturoi, pe care o poţi sparge sau nu, în funcţie de preferinţe.

„Mergi la o întâlnire cu noua ta iubită? Trebuie să faci cuiva respiraţie gură la gură? Nici o problemă. Laşi biluţa în pace şi te bucuri de o şaorma simplă, cu doar puţină duhoare usturoiată”, explică Gigel Marcel, preparator şaorma. „Dacă, însă, ţi-e frică de vampiri sau pur şi simplu vrei să ştie tot autobuzul că ai mâncat şaorma, spargi biluţa şi te lăfăi în vaporii atotcuprinzători de usturoi.”

Până acum, şaorma cu capsulă usturoiată e disponibilă sub brandurile Dristor Clickbab, Genin iFresh şi Socului Switch. „Costă doar cu un leu mai mult decât varianta de bază, aia mare cu de toate”, adaugă şaormarul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 ianuarie 2022 12:00
Citește mai mult despre: saorma usturoi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult