Mii de bucureşteni din cartierul Dristor şi nu numai se îmbulzesc să încerce ultima inovaţie în materie de şaorma! În parteneriat cu un cunoscut lanţ de materiale de construcţii, experţii români în termodinamica kebabului au dezvoltat prima şaorma termoizolată din lume, a cărei umplutură poate rămâne caldă chiar şi la 24 de ore după preparare.

saorma_polistiren.jpg
Clienţii care cumpără zilele acestea o şaorma vor fi întâmpinaţi nu doar cu tradiţionalul “Cu de toate?”, ci şi cu întrebarea “De vară sau de iarnă?”. Potrivit angajaţilor fast-foodului, “şaorma de iarnă” are o lipie căptuşită atent cu 3 cm de polistiren expandat, peste care se aplică un strat solid de tencuială, menit să ferească de intemperii deliciosul preparat.

“Fie ploaie, fie vânt, carnea rămâne caldă şi zemoasă ore întregi”, confirmă bucătarul-şef, “iar cartofii, maioneza şi celelalte ingrediente secrete nu se sleiesc. Sigur, textura aspră a tencuielii i-ar putea descuraja pe consumatorii ocazionali, dar polistirenul e mult mai uşor decât lipia obişnuită, aşa că noul preparat e excelent pentru diete.”

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Thursday, 09.10.2014 16:46 Monden

National Cinematografic