Cine a spus că nu mai există cercetare medicală în România? Decebal Popescu, un savant care merge foarte des pe jos prin Bucureşti, a avut parte recent de un moment de inspiraţie divină. Acesta a inventat supozitorul în formă de trotinetă, cu ajutorul căruia numeroşi concetăţeni vor putea să-şi bage în sfârşit trotinetele alea în cur.

trotineta_supozitor.jpg

"Ştii cum e să te izbeşti zilnic de toţi demenţii care, fie ploaie, fie vânt, bâzâie cu 25 la oră pe trotuare? Nu-i aşa că ţi-ai dori şi tu să şi le introducă în rect, cât mai adânc, până în colonul sigmoid sau chiar mai departe? Ei bine, acum se poate", se laudă omul de ştiinţă.

Pentru că nu are nicio substanţă activă, efectul supozitorului fiind mai degrabă unul simbolic, acesta va putea intra în producţie chiar de mâine, neavând nevoie de aprobări din partea Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

Primul lot de minitrotinete rectale va fi distribuit gratuit în centrele oraşelor mari, către toţi cei care, prin faptul că se dau cu trotineta, arată că le-ar fi util aşa ceva.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Friday, 07.02.2020 14:54 Monden

National Cinematografic