Veşti bune pentru mii de corporatişti care vor să-şi impresioneze colegii, dar să le stârnească şi mila în acelaşi timp! Un inventator român a prezentat recent un produs revoluţionar: un avocado de plastic, ultra-realist, pe care îl poţi ţine luni întregi pe birou ca să pară că ai o viaţă sănătoasă.

avocado_fals_pe_birou.jpg
"Ce zici când vezi un birou cu un calculator pe el, eventual nişte pixuri şi ? Uite un corporatist! Ce zici când vezi un birou cu un avocado pe el? Uite un corporatist SĂNĂTOS! Sigur merge la sală, face yoga şi aleargă la maratoane!", explică Decebal Popescu, creatorul avocadoului de plastic.

"Nu se sparge, nu se strică, ba chiar îl poţi învârti periodic, ca să pară că e alt avocado în fiecare zi", adaugă inventatorul.

"Cel mai mult îmi place că nu trebuie să-l mănânc. În rest, are toate beneficiile unui avocado natural!", se bucură Eugenia, angajată a unei multinaţionale din Pipera.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 11.07.2019 16:09 Monden

National Cinematografic