Gata cu vremurile în care credincioșii erau oprimați și ignorați de societatea capitalistă atee. Într-o cafenea de fițe din capitală a fost angajat, în premieră, un barista creștin, care îți face în cafea din lapte, frișcă și cacao o icoană sau un Arsenie Boca frumos în loc de clasicele floricele sau banalii ursuleți. 

barista arsenie boca.jpg

„Am văzut că mulți dintre clienții noștri făceau și câte o cruce înainte să bea cafeaua și ne-am gândit și la ei. Am dat anunț de angajare pentru un barista care a terminat Teologia sau măcar pictură creștină la Arte Plastice. Am avut noroc, am găsit imediat pe cineva, face, scuzați expresia, minuni”, a declarat patronul cafenelei. 

Cei care au gustat cafeaua cu chipul lui Arsenie Boca se jură că este autentică, ba chiar vezi cum îi curge o lacrimă de lapte condensat când te închini la ea. Este adevărat că durează mult mai mult să primească o cafea, dar clienții sunt extrem de mulțumiți de rezultat. „Când îți apare Icoana Maicii Domnului în cafea parcă nici nu-ți mai vine să pui a șaptea iconiță în parbriz”, a declarat unul din cei prezenți în cafenea. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 21.10.2016 13:15 Monden

National Cinematografic