A apărut un barista creştin, care în loc de flori sau urşi îţi desenează un Arsenie Boca pe cafea

Gata cu vremurile în care credincioșii erau oprimați și ignorați de societatea capitalistă atee. Într-o cafenea de fițe din capitală a fost angajat, în premieră, un barista creștin, care îți face în cafea din lapte, frișcă și cacao o icoană sau un Arsenie Boca frumos în loc de clasicele floricele sau banalii ursuleți.

„Am văzut că mulți dintre clienții noștri făceau și câte o cruce înainte să bea cafeaua și ne-am gândit și la ei. Am dat anunț de angajare pentru un barista care a terminat Teologia sau măcar pictură creștină la Arte Plastice. Am avut noroc, am găsit imediat pe cineva, face, scuzați expresia, minuni”, a declarat patronul cafenelei.

Cei care au gustat cafeaua cu chipul lui Arsenie Boca se jură că este autentică, ba chiar vezi cum îi curge o lacrimă de lapte condensat când te închini la ea. Este adevărat că durează mult mai mult să primească o cafea, dar clienții sunt extrem de mulțumiți de rezultat. „Când îți apare Icoana Maicii Domnului în cafea parcă nici nu-ți mai vine să pui a șaptea iconiță în parbriz”, a declarat unul din cei prezenți în cafenea.

Scris de Ef
21 octombrie 2016 11:10
Citește mai mult despre: arsenie boca barista cafea

Alte articole

Vezi mai mult