A apărut un Mega Image de stat, unde ca să primeşti ştrumfi trebuie să aduci un dosar cu şină

Te-ai dus la Mega, ai cumpărat de 40 de lei şi casieriţa a uitat să-ţi dea ştrumful? De acum încolo ai o alternativă! Autorităţile locale bucureştene au inaugurat ieri primul supermarket de stat, unde oricare cetăţean al României poate primi îndrăgiţii ştrumfi, indiferent de suma pe care o cheltuieşte.

Potrivit Primăriei Capitalei, Mega Image-ul de stat se numeşte Centrul Local de Distribuţie a Figurinelor Albastre cu Ventuză, iar pentru a intra în posesia ştrumfilor, clienţii trebuie să îndeplinească o serie de paşi simpli.

Decebal Popescu, angajat CLDFAV, explică: “Ai cumpărat, să zicem, o rolă de hârtie igienică. Te califici pentru una bucată muţunache tip ‘Ştrumful Morocănos’, cod 046C. Completezi formularul de Ştrumf Morocănos. Ataşezi copii legalizate după certificatul de naştere şi cartea de identitate, adeverinţa de la medic că eşti apt să deţii ştrumfi, o mostră din hârtia igienică achiziţionată şi patru poze tip buletin. Bagi totul într-un dosar cu şină, le depui la ghişeul special amenajat în spatele magazinului şi în maximum şase săptămâni îţi vei putea ridica ştrumful mult dorit de la Oficiul Vamal din localitate.”

“Pentru că au fost deja câteva incidente, e posibil ca la ridicarea ştrumfului să ţi se ceară o declaraţie pe proprie răspundere că nu eşti Gargamel, dar situaţia încă nu a fost clar reglementată de superiorii noştri de la Direcţia Ştrumfi”, adaugă angajatul instituţiei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 aprilie 2017 16:26
Citește mai mult despre: birocratie Mega Image ştrumfi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult